Autor: 021.rs

Novi Sad
25.05.2018.
07:34 > 07:35
Osmogodišnja devojčica povređena je u udesu koji se dogodio juče oko 16.20 časova na uglu ulica Miše Dimitrijevića i Braće Ribnikar na Grbavici.
  • GOLE

    26.05.2018 18:23
    koliko sam shvatila,nezgoda se dogodila na prelazu gde postoji semafor
  • @Znuff

    25.05.2018 11:13
    Ma dokle vise semafora, smeafori sluze za regulisanje teskih raskrsnica, teskih motornim vozilima, a ne pesacima. Za pesake je dovoljan pesacki prelaz, uz bolju obelezenost (jasnu svezu farbu i neki znak drugaciji od svih drugih - secam se u Engleskoj su to prugasti stubovi sa velikim zutim kuglama na vrhu ili tako nesto), i vrebanje policije i nemilosrdno kaznjavanje onih koji ne staju. Malopre sam stala u levoj traci na Bulevaru Evrope zeni, a desnom jure dva idiota, ja stojim, zena ne krece jer je prepadnuta, a dva idiota koja su me videla sa vise od pola kilometra da sam stala pred prelazom, sto znaci da ima pesaka i ako ih ne vide, opusteno projurili bar 70 na sat gde je 50 i gde su se morali ukopati u mestu. Nema dovoljno velike kazne za tu bahatost.
  • grbavi

    25.05.2018 11:07
    taj ko je posadio tu zivu ogradu trebao bi krivichno da odgovara zbog ne bezbednosti saobracaja. Da li ste vi to videli igde u svetu ili je to samo novosadski specijalitet. postavljena je prepreka od koje vozači nisu u stanju da primete da li neko prelazi put na pešačkom sa drug strane kolovoza jedino da se zaustave izadju iz auta provere pa tek onda nastave dalje
  • Znuff

    25.05.2018 09:44
    Semafor, šišanje žbunja
    Devojčica je povređena što je ulica nepregledna od žbunja na sredini puta! Vozači automobila dok voze, od žbunja ne vide pešake koji prelaze put i lako može doći do nesreće.
    Gradska vlast treba time da se pozabavi i reši takve probleme, da bi se smanjile saobraćajne nezgode!!!
    Još gore je na raskrnici ulica Ilije Birčanina i Janka Veselinovića na Novoj Detelinari. Ulazak u raskrnicu je totalno nepregledan od kontejnera i parkiranih automobila na ćošku ulice I.Birčanina. Neposredno uz raskrnicu se nalaze i škola i vrtić!!! Na toj raskrnici su učestale saobraćajne nezgode i postavljanje semafora ovde je obavezna!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna